top of page

Onze Dienstverlening

Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u informeren over de aard en reikwijdte van onze dienstverlening, waarin u als klant centraal staat en de wijze waarop onze beloning is geregeld.

Een hypotheekaanvraag kan best ingewikkeld zijn, zeker als u voor het eerst een huis koopt. Hoe werkt het precies? Wat voor verschillende hypotheken zijn er? Welke pas het best bij mij? Wat moet er allemaal gebeuren om een hypotheek af te sluiten en hoe werk dat?

 

Allemaal vragen waar u niet iedere dag voor komt te staan. Het is ons dagelijks werk, onze expertise. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

 

Wij leggen het u allemaal graag uit.

Het beste hypotheekadvies in Haarlem en omstreken
Hypotheekaanvraag
Veel aandacht voor inkomensrisico’s

Onze adviseurs geven u inzicht in uw financiële positie en de betaalbaarheid van uw huidige en toekomstige lasten. Hierbij houden wij rekening met uw persoonlijke wensen en de getroffen voorzieningen. Uiteraard houden wij rekening met alle wettelijke voorschriften en eisen.

 

Tevens besteden wij aandacht aan de inkomensrisico’s. Dit zijn de effecten van veronderstelde scenario’s met betrekking tot uw inkomen op de betaalbaarheid van uw lasten, beoordeeld volgens de normen van de Gedragscode Hypothecaire Financieringen (GFH), alsmede aan de hand van het resterend netto besteedbaar inkomen.

Risico's afdekken

Goed verzekerd zijn tegen een eerlijke premie én goede service wanneer u het nodig hebt. Dat is wat u wilt bij een verzekering, toch? Onze adviseurs werken op basis van full-service, veel kennis van zaken en korte lijnen.

 

Wat die full service inhoudt? In geval van schade regelen wij de volledige schadeafhandeling van A tot Z. Door onze samenwerking met alleen de beste  verzekeraars zijn wij onafhankelijk en kunnen we u ten alle tijden eerlijke én scherpe premies bieden. Ontdek direct het gemak van al uw verzekeringen onder één dak. 

goed verzekerd zijn hoort standaard bij ons hypotheekadvies
Verzekeringen
Fiën Adviesgroep adviseert ook in vermogensopbouw

Vermogen opbouwen is niets meer dan het laten groeien van uw geld voor later. Bijvoorbeeld voor een onbezorgde oude dag, de aflossing van uw hypotheek of het financieel ondersteunen van uw kinderen.

 

Elke situatie is persoonlijk en is voor iedereen anders. Daarom bespreken wij eerst met u welke manier van vermogen opbouwen het best bij u past en waar u zich goed bij voelt. Wij doen dit door uw kennis, ervaring, risicobereidheid en doelstelling te inventariseren. Na deze uitgebreide inventarisatie en analyse kunnen wij u helder adviseren. Het is dan aan u hoe we voor u aan de slag kunnen gaan.

Vermogen Opbouwen
bottom of page